Förlita er inte på tur eller medvind utan skapa framgången själva

JAG SANDRA

Jag, Sandra Lekse och personen bakom Flow By Sandra har en bakgrund som elitidrottare inom fotboll och har under hela min civila karriär arbetat med ledarskap och försäljning i stora och små organisationer. Inom försäljning har jag både arbetat direkt mot slutkund och med produkter och tjänster i större processer med business mot business.

Absolut Sandra skulle jag beskriva med en stor portion av omåttlig energi och uthållighet, ett inre driv och engagemang som saknar motstycke och en person med ett stort hjärta. Som person är jag extremt strukturerad och analytisk och förlitar mig inte på turen eller omständigheterna för att skapa framgång. Som före detta elitidrottare lärde jag mig tidigt att lagets vinster sällan hängde ihop med hur vinden blåste eller hur det andra lagets kapacitet såg ut. Nej, framgången kom med hur vi inom laget samarbetade, tränade och mådde. Alltid.

Och när allt fungerade som bäst behövde vi inte tänka – vi bara vann och vann. Min analytiska läggning sökte svar på ”varför” och den strukturen jag hittade har gett mig en karriär även utanför planen. Jag har helt enkelt satt framgången i en strategi och ett system för att uppnå känslan vi måste ha för att vinna. En struktur för att uppnå FLOW. 

Starta er resa mot Flow

Framgång och förändring skapas av motivation och i att våga. I verkligheten kan man befinna sig i olika faser i sin organisation eller sitt liv – så hör av er så ser vi vart ni står, vad era utmaningar är och vart ni vill börja er resa mot flow / Sandra Lekse 2020.

PS / Så här snälla saker har andra sagt om mig

Telefon 0709 66 27 17 / E-post sandra@flowbysandra.se